+36-1-200-39-00

1026 Budapest, Gábor Áron u. 38.

A Török Biztonsági Szolgálat Kft. az egyik legrégebbi magyarországi magánbiztonsági cég, melyet 1994 őszén édesapámmal közösen alapítottunk. Az eltelt évek alatt, dinamikusan fejlődve nyújtunk vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatást az ország teljes területén. Őrzés-védelmi és egyéb praxisunk során, mintegy 1000 megbízóval kötöttünk szerződést, akik között a hazai gazdasági élet számos ismert szereplője is megtalálható. A hazai vállalatok mellett, külföldi multinacionális cégek, szervezetek is képviseltetik magukat az ügyfeleink között.

Referenciáink jelentős része megbízóink elégedettségét mutatva, évtizedes múltra tekint vissza.

Alapértékeink a megbízhatóság, a tisztesség, a tisztelet, a rugalmasság és a proaktivitás.

A Török Biztonsági Szolgálat Kft. szellemi tőkéje nagy kincs. Ezzel minden vezetőnk úgy bánik, mint legalább az egyéb értékeinkkel. Elkötelezetten törekszünk a szakmai munka minőségének növelésére, az emberi erőforrás minőségének szakadatlan javítására, a tudás, a szakértelem fejlesztésére, szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésére. Vagyonvédelmi cégünk felkészültsége, piaci pozíciója, anyagi háttere biztosítja, hogy magas szakmai színvonalon nyújtsunk vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatást régi és leendő partnereink részére.

Ha a vagyonát biztos kezekben szeretné tudni, bátran forduljon hozzánk, mi elkötelezett partnere leszünk céljai elérésében.

Török László
ügyvezető