Testimonials

CBA üzletvezető

Budapest

Hosszabb idő után először dolgozom olyan vagyonőrrel az üzletben, aki megjelenésével, határozottságával, ugyanakkor előzékeny és udvarias magatartásával érdemi segítséget tud nyújtani a napi munkánk során. Köszönet érte.

Bárka tábor projektmenedzser

Budapest

„Szeretném kifejezni köszönetemet a két kolléga munkájáért. Személyiségeikben tökéletesen illeszkednek Bárka táborunk szociálisan érzékeny, együttműködésen, párbeszéden és elfogadáson alapuló elveihez.”

Egy elégedett vásárló

-

Több éve járok ugyanabba az Aldiba vásárolni. A Török Biztonsági Szolgálat Kft. vagyonőrei mindig készséges, udvarias és segítőkész magatartást tanúsítanak velem szemben. Jó érzés olyan boltba járni vásárolni, ahol biztonságban érzi magát az ember.

OBI áruházvezető

-

A Török cég egyértelműen minőségi javulást hozott a vagyonvédelmi szolgáltatás területén. Őreik udvariasak, rendezett a ruházatuk, tudják a feladataikat. Külön örülök, hogy a felmerülő problémákra azonnal reagálnak a vezetők is.

Katolikus Szeretetszolgálat

intézményvezetője

A Török Biztonsági Szolgálat vagyonőrei szolgálatuk során mindig kellő empátiával és segítőkészséggel viszonyultak ellátottjainkhoz, tevékenységük fontos részét képezi az intézmények mindennapjainak.